Kolekce

Essensuals – Supernaturals kolekce je tu !

Smyslnost, ženskost a autenticita. To je naše hlavní myšlenka, které se držíme při tvorbě sportovních střihů, oslavujících ženskost, tak i u výběru přirozených odstínů materiálů, který vždy sedí jako druhá kůže a jejich super-hladký povrch je příjemný na dotek i pro oko.

Supernaturals kolekce je odrazem zalíbení v přirozené kráse a nenucené smyslnosti, kterou v sobě má každá z nás. Plusem tohoto super-přilnavého all-day-wearu je i širokospektrální využitelnost nejen pro sport ale i jako slušivý a pohodlný sport chic look, nositelný po celý den.

V této řadě můžete vybírat mezi dvoumi sety legín s vysokým i polohovatelným pasem a atraktivním řasením na zadečku v kombinaci se sportovní podprsenkou s průstřihy pod prsy a na zádech. Ty jsou ve dvou variantách materiálu i odstínů – super-pevný Champagne, nebo luxusně hladký Cappuccino. Kolekce Supernaturals dále zahrnuje dva typy bodýček. Jedním z nich je Pearl Dust, který je, jak již název napovídá z perleťově růžového materiálu s vnitřním počesem, překřížením na prsou i zádech, v podobě polohovatelných ramínek, a jemnou s’ťovinou v detailech. Druhou variantou je sportovně střižené Cappuccino bodýčko, hodící se do setu k stejnojmenným legínám s polohovatelným pasem. Posledním kouskem z prvotní řady je bílý cropped top s logem Essensuals, který je stejně jako všechny ostatní produkty 100% made in Czech Republic a to s láskou, pro vás. <3

Essensuals“ vzniklo spojením dvou anglických slov “sensual” a “essentials” , což nám významově dává právě to,
co vám nyní tato lifestyle značka přináší… Základy vašeho šatníku, které jsou rafinovaně přitažlivé a zároveň plně funkční. 

My pro 
Work hard, play hard, ladies!

Vaše Essensuals

 

Nemůžeme se dočkat až #SensualEssentials uvidíme právě ve Vašem podání.
Pro sdílení na našech sociálních sítích, označujte své fotky hashtagem #MyEssensuals .

Napsat komentář