Life & style

Viva la Essensuals!

Vážené dámy, slečny, jemné víly i divošky,

všechny vás vítáme na našem lifestyle webu, kde si budete moci nakoupit nenuceně smyslné, přirozeně ženské oblečení ( vyrobené v ČR ) a jak ho odreprezentujete je čistě na vás ! Nechceme udávat směr, chceme s vámi žít v symbióze a navzájem se nechat inspirovat.

Chceme dát průchod tomu, co ve vás doopravdy je a co vás baví. Podpořit a motivovat. Inspirovat a rozvíjet. Kooperovat a tvořit. Proto se nestyďte nás kontaktovat s nápady, přáními, nabídkami spolupráce a celkově prostě s jakýmkoliv dotazem.

A o čem vlastně naše oblečení, jako takové je?

Položme si otázku… Co je ideální all-day-wear oblečení?
To, v kterém vypadáme dobře ve fitku i na rande. To, po kterém jako po první sáhneme, když zaspíme a nezáleží jestli spěcháme na pracovní schůzku nebo odvést dítě do školky. To, se kterým nemusíme ztrácet čas zdlouhavou údržbou jako je žehlení, protože nejlepší kousky, jsou ty co nám sedí jako druhá kůže.

Essensuals je hravé a stylové oblečení pro každou příležitost. Pojďte to zkusit na vlastní kůži! Všechny naše produkty jsou od nitky, přes materiál až po výrobu výsledkem práce českých ručiček, takže vaše nové sensual essentials jsou 100% fair-trade a s láskou vyrobené.

Essensuals“ vzniklo spojením dvou anglických slov “sensual” a “essentials” , což nám významově dává právě to, co vám nyní tato lifestyle značka přináší… Základy vašeho šatníku, které jsou rafinovaně přitažlivé a zároveň plně funkční. 

Je to o životním stylu. O způsobu života, který žijeme. Tvoříme oblékání pro všechny slečny a dívky, chic holky, fitness nadšenkyně, bussiness dámy, stále busy maminky a všechny ostatní definice ženy dnešní doby. Pohodlné a zároveň lichotivé oblečení, co se hodí ke všemu a zvládne jakoukoliv aktivitu, to je to v čem doopravdy žijeme a co chceme nosit, souhlasíte?

Pojďte tvořit komunitu žen, které dělají, co chtějí a neohlíží se na jinými nastavená pravidla! Na našem webu a sociálních sítích najdete vše, co vás zajímá a baví. Život je takový, jak ho vidíme, pojďme se bavit!

– Vaše Essensuals. <3

Napsat komentář